Helpen


Hulp op radio-online-belgie.com
1. Wat heb je nodig om naar radiostations te luisteren?

Je hebt een stabiele internetverbinding nodig. Dit kan zijn: Wi-Fi, mobiel internet met 3G/4G/5G-technologie of een bekabelde verbinding. In de regel moet de internetverbinding voor luisteren van hoge kwaliteit minimaal 1-2 Mbps zijn. Houd er bij het gebruik van mobiel internet rekening mee dat continu luisteren naar online radio met een streamkwaliteit van 128 kbps per dag ongeveer 1,3 GB aan internetverkeer verbruikt.

2. Wat moet ik doen als de radio niet werkt?

Het is de moeite waard om te onthouden dat de meeste radiostations periodiek technische werkzaamheden uitvoeren om de kwaliteit van de uitzending of de dekking voor een korte periode te verbeteren. Dit gebeurt niet elke dag, maar het kan wel eens voorkomen dat de uitzending uitvalt. U kunt ook zelf stappen ondernemen om het probleem op te lossen:

  • sommige threads moeten 10-15 seconden wachten om volledig te downloaden;
  • zorg ervoor dat uw apparaat is ingesteld op het vereiste volumeniveau;
  • probeer de pagina opnieuw te laden en de speler opnieuw op te starten;
  • zorg ervoor dat uw internetverbinding stabiel is;
  • wis de cache en start de browser opnieuw;
  • zorg ervoor dat je de laatste versie van je browser hebt (update indien nodig).                                                                                                                                                                                                                                     

Als de bovenstaande stappen het probleem niet hebben opgelost, stuur dan een verzoek naar het info@radio-online-belgie.com, met vermelding van de naam van het radiostation en het probleem dat u ondervindt in het bericht. We zullen proberen de situatie zo snel mogelijk op te lossen.

3. Hoe kan ik begroetingen, begroetingen, een nummer bestellen of feedback achterlaten over de uitzending, presentatoren, enz.?

Beste gebruikers van radio-online-belgie.com bron. Houd er rekening mee dat wij geen invloed hebben op de uitzending van radiostations. Alle recensies die op de site worden gepubliceerd, zijn alleen zichtbaar voor gebruikers van deze directory en kunnen uw persoonlijke indrukken en emoties als luisteraar uitdrukken. Ze kunnen ook informatief en nuttig zijn voor andere bezoekers. Om rechtstreeks met de administratie van een bepaald radiostation te communiceren, moet u de gepubliceerde officiële website, e-mail of sociale netwerken gebruiken, evenals telefoonnummers in het informatiegedeelte over een bepaald radiostation. We proberen contactgegevens tijdig bij te werken, maar op een gegeven moment kunnen ze verouderd of irrelevant zijn. Als u een fout of onnauwkeurigheid vindt, kunt u ons dit altijd laten weten via het info@radio-online-belgie.com Bedankt voor uw begrip.

4. Waarop is de beoordeling van radiostations in de catalogus gebaseerd?

De classificatie en positie van elk afzonderlijk radiostation in de catalogus is afhankelijk van het aantal unieke luisteraars en de duur van het luisteren naar een bepaalde radio.

5. Moet ik betalen om radio-online-belgie.com te gebruiken?

Onze service is gratis.